25, 26 en 27 mei in Rotterdam

Onderwijs Research Dagen


Inschrijven voor de ORD2016

Inschrijven als deelnemer van de ORD2016 in de Conftool. U kunt zich alleen opgeven voor het hele congres, niet voor losse dagen. Let op, met alleen het aanmaken van een account in Conftool bent u nog niet ingeschreven als congresdeelnemer. U moet zich echt inschrijven als participant en vooraf betaald hebben.

Inschrijven als deelnemer pre-conference voor promovendi in de Conftool

Workshopkeuze opgeven voor preconferentce voor promovendi met inschrijfformulier

Inschrijven als deelnemer van Kom over de brug! met inschrijfformulier

 

LET OP: Op dit moment is de betaalfunctie in Conftool gesloten. Als u nog niet betaald heeft en toch wil deelnemen aan de ORD, controleer dan of u in Conftool aangemeld bent als participant!

Alle participants kunnen deelnemen aan ORD2016. Voor hen ligt een congresmap en een badge klaar bij de ORD-balie (Van der Gootgebouw 1e etage). 

Deelnemers die nog niet betaald hebben, kunnen op de ORD hun deelnemerskosten per pin (pinapparaat op de ORD) betalen.

 

Deelnemersregistratie via Conftool Conference Administration

 Wanneer u reeds een account heeft aangemaakt om een voorstel in te dienen, kunt u met dezelfde gegevens inloggen als eerder. Bent u een nieuwe gebruiker van de conftool dan dient u eerst een account aan te maken bij Create account  een User name en een Password te kiezen. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw account kunt valideren. Na het valideren kunt u inloggen. Vervolgens kunt u zich inschrijven. Alleen een account aanmaken (en eventueel een voorstel indienen) is dus niet genoeg om u in te schrijven. U moet zich ook daadwerkelijk aanmelden voor de ORD zelf.  Wanneer het aanmelden succesvol is verlopen, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

 

Annuleringsvoorwaarden

 

Kosten voor deelname aan de ORD2016:

  T/m 15 april Vanaf 16 april
VOR/VFO-lid € 320 € 370
Geen VOR/VFO-lid € 370 € 420
Promovendus & VOR/VFO-lid € 220 € 270
Promovendus & geen VOR/VFO-lid € 270 € 320
Masterstudent* € 50 € 50

 

De bedragen zijn inclusief lunch op donderdag en vrijdag. Voor het congresdiner op donderdagavond moet u zich apart opgeven in de Conftool bij inschrijving voor de ORD2016. De kosten voor deelname bedragen dit jaar € 60,- en zijn niet bij bovengenoemde kosten voor deelnmame aan de ORD inbegrepen.

 

* Voor masterstudenten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Masterstudenten die een paper of poster presenteren hebben voorrang. Daarom kunnen masterstudenten zich pas inschrijven als bekend is of hun voorstel is geaccepteerd. Bij aanmelding dient een kopie van de collegekaart meegestuurd te worden.

 

Toegang ORD2016 en kom over de Brug!

 

U bent ORD deelnemer

U schrijft zich in voor de ORD2016 en na betaling heeft u toegang tot de drie congresdagen en recht op de lunches op donderdag en vrijdag. U heeft ook toegang tot Kom over de Brug!

U bent ORD-presentator & deelnemer

U schrijft zich in voor de ORD2016 en na betaling heeft u toegang tot de driecongresdagen en recht op de lunches op donderdag en vrijdag. U geeft uw presentatie op het afgesproken tijdstip. U heeft ook toegang tot Kom over de Brug!

U bent ORD presentator & deelnemer en presentator Kom over de brug 

U schrijft zich in voor de ORD2016 en na betaling heeft u toegang tot de drie congresdagen van de ORD en recht op de lunches op donderdag en vrijdag. U kunt via Conftool aangeven of uw presentatie ook past bij Kom over de brug! Indien uw voorstel is aangenomen en u presenteert op Kom over de brug heeft u tevens toegang tot Kom over de brug !.

U bent Kom over de brug! presentator die niet  aan de ORD deelneemt

Als u voorstel is aangenomen, presenteert u op Kom over de brug. U heeft uitsluitend toegang tot Kom over de brug! op de dag dat u uw presentatie verzorgt. 

U bent Kom over de brug! deelnemer

U heeft uitsluitend toegang tot Kom over de brug! voor die middag waar u voor zich ingeschreven heeft.

ORD2016

25, 26 en 27 mei 2016

   @ord2016

 

Bekijk de filmpjes over de genomineerden voor de prijs voor de beste begeleider, het beste ps-artikel en het beste proefschrift.

 

Bekijk de film over het brugprogramma @ORD2016: Kom over de Brug!

 

Bekijk de sfeerimpressie van fotograaf Jan van der Meijde.

 

Bekijk de tweetwall ORD2016.